Сдружение ПФК "Ботев" е доброволна организация, чиято основна цел е да защитава цветовете, символите и традициите на пловдивската жълто-черна идея в акционерно предприятие "ПФК Ботев".

Сдружението винаги се управлява с гласовете на своите настоящи членове, заплатили членския си внос за текуща календарна година. Върховен орган е Общото събрание, което се свиква поне един път годишно и в него пълноправно участват всички членове на Сдружението.

За да станете член на Сдружението е необходимо да изпълните следните стъпки:

  1. Попълване на Заявление за членство
  2. Изпращане на Заявлението, заедно с копие на документ удостоверяващ плащането на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  3. Заплащане на членски внос (към момента 200лв. годишно*). Заплащането се извършва:

  4. Председателят на УС на Сдружение ПФК Ботев внася Заявлението за разглеждане на първия Управителен Съвет.
  5. Управителният съвет решава дали да Ви приеме за пълноправен член на Сдружение ПФК Ботев

* Членовете на сдружението заплащат годишен членски внос в размер на 200 лева, платим както следва: 100 лева в срок до 31.01. на съответната година и 100 лева в срок до 31.07. на съответната година. Новоприетите, до 30.06. на съответната година, членове на ФК „Ботев“, са длъжни да заплатят годишния членски внос, както следва: 100 лева в срок до датата на подаване на заявлението си за членство по ал. 1 и 100 лева в срок до 31.07. на съответната година. Новоприетите, след 30.06. на съответната година, членове на ФК „Ботев“ са длъжни да внесат годишния членски внос в пълен размер от 200 лева в срок до датата на подаване на заявлението си за членство по ал. 1. Заплащането на членския внос се извършва в брой или по банков път, съответно в касата на сдружението или по банковата му сметка.

Упътване за плащане на място