Победителите в конкурса за детска рисунка за Ботев получиха наградите си

Пловдив, София, 1 юни 2022 г. Всички деца, включили се в организирания от Сдружение “ПФК Ботев” и ПФК “Ботев” АД конкурс за детска рисунка, бяха наградени от членове на Инициативния комитет „110 години Ботев Пловдив“ в Пловдив и София. Първо още в началото на април във фен магазина на клуба малките ботевисти бяха наградени от Трифон Пачев – легендарен защитник, директор на ДЮШ и член на инициативния комитет „110 години Ботев Пловдив“.

Присъстваха деца, чиито творби бяха отличени от журито и от гласуването на публиката. За всички деца, включили се в конкурса, има специални грамоти, дело на талантливата дизайнерка Вилияна Чаушева. 

Наградите и грамотите за децата, които не успяха да присъстват, бяха изпратени по куриер. В София призовите пък бяха раздадени от Софийския фен клуб на Ботев – „Канари София“, част от чиито членове също са част от Инициативния комитет. 

Сдружение „ПФК Ботев” изказва благодарност на Силвия Минкова и всички други служители на ПФК „Ботев” АД за организацията по награждаването на децата. Също така искаме да благодарим на всички, които се включиха в дарителската кампания за покриване на разходите на тази и други инициативи за 110 годишнината на Ботев Пловдив.