Изпитваме признателност и дълбоко уважение към всички ветерани на Ботев 

С искрено съжаление научихме от медийна публикация, че Димитър Вичев, легендарният вратар на Ботев от не толкова близкото минало, се е почувствал огорчен и обиден за това, че не е бил поканен на коледното празненство на Сдружение „ПФК Ботев Пловдив“. В случая се касае за чисто организационни въпроси – поради ограничителните мерки, свързани с пандемията на Covid-19 и загриженост за здравето на хората, тази година тържеството се проведе в тесен кръг и бяха поканени само тези, за които се знаеше, че ще бъдат отличени. 

Уверяваме Ви, че никой не е забравил нито г-н Вичев, нито някой друг от ветераните на клуба ни, нито се е отнасял с пренебрежение към тях. Нещо повече – считаме, че признанието към Иван Глухчев е същевременно и признание към всички от онези велики отбори от шестдесетте и осемдесетте години. 

Макар и някои от Вас с побелели коси, ние знаем, че сърцата Ви остават жълто-черни. Както и нашите. Но истината е една – Сдружението никога няма да забрави славните футболисти, донесли толкова много успехи на Ботев и България през годините. Бъдете здрави!