Строителят на Колежа бърза не за Левски, а за да няма контрол!

Уважаеми Ботевисти,

В последните няколко дни ставаме свидетели на разиграван от отговорните за строителството на стадион „Христо Ботев” театър, в който възложител и изпълнител се надпреварват да дават интервюта и да обясняват как „лошите фенове” им пречат да завършат строителството на стадиона.

В тази връзка бихме искали да подчертаем фактите, които изясняват тази внезапна медийна офанзива и събитията от последните дни:

1. Изпълнителят ДЗЗД „Колежа“ с водещ партньор ПИМК бърза не за футболната среща с Левски, а за получаване на Акт 15, с който му се приема строежа, за да избегне проверките на законно сформираните след решението на ОбС Пловдив комисии.

2. Изпълнителят върна в събота строителите на стадиона не защото е ботевист, а за да прибере останалата печалба от осигурените 52 млн. лв., което в огромна степен е заслуга на истинските ботевисти – феновете.

3. Мажоритарният собственик на ПФК Ботев г-н Антон Зингаревич е излъган за срока на построяването на стадиона от този, който се хвали, че го е довел в Ботев, а не от феновете, които не може да са отговорни за евентуални негови действия.

Освен това уведомяваме г-н Здравко Димитров и г-н Илиян Филипов, че жалките им опити да прехвърлят проблема от „болната” на „здравата” глава, няма да успеят. Отговорни за строителството на стадиона и свързаните с него действия, в това число и възлагането на гласуваната от ОС Пловдив сума, са единствено възложителят, в лицето на кмета на общината и неговия екип, и строителят, в лицето на ДЗЗД „Колежа“.

Непрестанните упреци към членовете на назначените от самия Здравко Димитров комисии, както и към представителите на Сдружение ПФК „Ботев”, няма да ни накарат да отстъпим и ще продължим да отстояваме целта си – КАЧЕСТВЕНО ЗАВЪРШЕН СТАДИОН С ЦЯЛОСТНО ИЗПЪЛНЕНА КОЗИРКА НА ЧЕТИРИ ТРИБУНИ. Специално на г-н Филипов припомняме, че приемаме атаката срещу всеки от нас като атака срещу всички ни.

Ще ви държим отговорни както за действията, така и за бездействията Ви!

Бъдете будни!

Сдружение ПФК Ботев

Клуб на привържениците на Ботев Пловдив

БУЛТРАС