Да засадим дърво, да пием „Колежанско“!

В събота, 24 април – Цветница, Сдружение ПФК Ботев и Клуб на привържениците на Ботев Пловдив организираха поредната акция в подкрепа на Пловдив – засаждане на символичния брой от 12 чинара. Мястото беше на ул. „Цар Симеон“, в зелената площ между блокове 106 и 107 на ж.к. „Тракия“, а събитието се превърна в своеобразен пролетен празник, не само за жълто-черните фенове, но и за жителите на квартала.

Инициативата беше подкрепена от кметството на район Тракия, а за доброто настроение на всички ентусиасти се погрижиха и от „Колежанско – Налей да пием бирата“, като осигуриха на място качествено и охладено пиво.

Засаждането на дървета е един от най-лесните начини да подобрим света, в който живеем – те създават въздуха, който дишаме, и филтрират замърсяването, а освен това са красиви, свежи и доказано правят хората по-спокойни и здрави.
Осъществяването на тази инициатива зареди всички ни с много положителни емоции, като се родиха и доста интересни нови идеи. Идеи, които всички вярваме, че скоро ще намерят своята реализация.