Александър Дечев печели наградата на публиката в конкурса за детска рисунка 

Сдружение “ПФК Ботев” и ПФК “Ботев” АД обявяват, че наградата на фенове в конкурса за детска рисунка на тема „Ботев Пловдив“ печели Александър Дечев. С няколко гласа по-малко на второ и трето място във вота на привържениците са Александър Ташев и Борис Ралчев, които по-рано този месец спечелиха наградите на журито.

Всички творби бяха публикувани във Facebook страницата на ПФК „Ботев“ АД и чрез гласуване привържениците на отбора определиха коя е любимата им и най-харесвана рисунка. Победителят ще получи специална награда – ваучер за пазаруване във фен магазина на Ботев Пловдив на стойност 50 лева и чаша „110 години Ботев Пловдив“.

В началото на март жури с участието на художниците Константин Константинов и Марина Нанкова отличи с награди и поощрение още 11 рисунки. Всички деца, включили се в конкурса, ще получат почетни грамоти за участие. Видео със снимки на творбите беше прожектирано между 3 и 15 март заедно с фотоизложбата „110 години Ботев Пловдив“ в галерия „Капана“

С това конкурсът за детска рисунка приключва. В следващите седмици ще раздадем наградите и грамотите. Инициативният комитет благодари на всички, които се включиха и участваха. Само Ботев!