Да пием мирно кафе пред Общината

Уважаеми ботевисти, уважаеми пловдивчани!

Както вероятно знаете, на 6 юли, в навечерието на планираното от нас мирно пиене на кафе, се състоя среща на Гражданския съвет с представители на Община Пловдив, проектанта на стадион „Христо Ботев“ и на изпълнителя на обекта.

Получихме поредните обещания, но в същото време и поредното бягане от конкретика и поредните оправдания за отказа на страните да подпишем писмен документ – меморандум за дострояването на нашия дом. Отчитаме като положителен факт обещанието за закупуване на нови модерни седалки и реконструкция на терена, но и това обещание засега е само на думи.

Също така за пореден път от проектанта не бе предоставена никаква конкретика, а проектирането, което той нарича „препроектиране“, не е започнало все още. 

Призоваваме всички ботевисти, пловдивчани и българи, които искат да знаят как се харчи обществения ресурс, да „пият мирно кафе“ пред сградата на Община Пловдив в сряда, 7 юли, от 18 часа.  Нека изразим мирно основателните ни и честни притеснения с „Искаме си, искаме си, искаме си КОЛЕЖА!“