Гражданският съвет за Колежа ще се срещне със зам.-кметовете

Уважаеми ботевисти, на фона на продължаващото с пълни сили строителство на стадион „Христо Ботев“ и на някои неизяснени все още въпроси по проекта Гражданският съвет за обществена подкрепа за дострояването на стадион „Христо Ботев“ ще проведе среща със зам.-кметовете по „Строителство и инвестиции“ Пламен Райчев и „Спорт, младежки дейности и социална политика“ Георги Тютюков.

Важно е да уточним, че зам-кметовете реагираха изключително бързо на предложената от представителите на Сдружението среща, която ще се състои в четвъртък (8 април) от 10:00 часа в общината.

Сред темите е досегашният напредък по строителната дейност, както и въпросът с дофинансирането на обществената поръчка. Представителите на Гражданския съвет, организация към Сдружение „Професионален футболен клуб Ботев“, ще зададат и редица въпроси, свързани с наличните седалки и светлинно табло.

Ще бъде обсъдена и темата за реновирането на тревното покритие на стадион „Христо Ботев“. 

Както винаги, Гражданският съвет за обществена подкрепа ще продължи да бъде открит към ботевистката общественост и ще я информира своевременно по горните теми.