Организираните привърженици на Ботев запознаха новия областен управител Йордан Иванов с проблемите около Колежа

Пловдив, 31 януари 2022 г. Организираните фенове на Ботев продължават с усилията си за доизграждането на стадион „Христо Ботев“. Така в края на седмицата – в  петък, 28.01.2022 г., се проведе среща между областната управа и представители на Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас.

Фенските структури бяха представени от Борис Гиздаков, Михаил Манолов, Момчил Милев и Иван Шопов. Самата среща бе по покана на областния управител Йордан Иванов и с любезното съдействие и присъствие на народния представител Иван Петков. 

Г-н Йордан Иванов бе запознат със статута на Сдружението като член на БФС, със статута на стадион „Христо Ботев“, който по проект трябва да разполага с лиценз за категория 4 на УЕФА, както и с информацията за строежа, с която привържениците на Ботев разполагат до момента. От страна на областната управа бе проявен сериозен интерес по всички теми, а срещата постави началото на диалог за държавно съдействие за цялостното довършване на строежа на стадиона.